Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 208 jobs
SCHOEFFAERTS AFWERKING & INTERIEUR
Diepenbeek
Een frame bevestigen en vloeren en verlaagde plafonds plaatsen. Gezien de sterke groei, zijn wij op zoek naar een enthousiaste, ervaren gyproc plaatser.
GEKU
Helchteren
Het plaatsen van gyproc en kleine schrijnwerkopdrachten kunnen ook tot het takenpakket behoren. Decoratie-elementen plaatsen, voegen en afwerken.
Patricia Coppieters
Heusden-Zolder
3,5t en max. 8 plaatsen. Gereedschappen voor het plaatsen, opspannen en klemmen van de stukken aanpassen. Als productiemedewerker vervaardig je producten uit…
Je hebt ervaring met het plaatsen van pleisterwerk. Dit bedrijf is gespecialiseerd in gyproc- en pleisterwerken bij particulieren en af en toe grotere projecten…
Werken bij Viktor is werken vanuit een passie voor renovaties. Wil jij deel uitmaken van het team die mensen helpt bij het waarmaken van hun droomhuis?
Mevr. Katrien Van Winkel
Leuven
3,5t en max. 8 plaatsen. De verf klaarmakenJe kan zelfstandig werken als schilder en/ of in gyproc. Je staat in voor alle schilderwerken in het bedrijf.
Timmerwerken op daken, ramen en deuren, gevelbekleding, gyproc plaatsen en afwerken. Als schrijnwerker sta je in voor het plaatsen van ramen en deuren,…
MATCOLORS
Wilrijk
Kennis van plaatsen van gyproc is een pluspunt! Ben je op zoek naar een job met veel voldoening? Wil je mee helpen aan het uitbreiden van ons schildersbedrijf?
PROFTECH & DE BRUYN
Ekeren
Plaatsen van binnen tot buitenschrijnwerk, gyproc wanden en plafonds, binnendeuren, …. Monteren & plaatsen van meubelen. Op zoek naar een uitdaging?
Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van Gyproc; Voor de vacature als Gyproc plaatser regio Leuven zoeken we een kandidaat met veel goesting om er in te…