Post your CV - It only takes a few seconds

HR Assistent jobs

Page 1 of 246 jobs
Ineos Styrolution
Antwerp (city)
Als HR assistent bij INEOS Styrolution maak je deel uit van het HR team. Je hebt minstens 5 jaar ervaring als management assistent / Office assistent in een HR…
Federale Politie
Belgium
S 6651 N 19 03. Diploma secundair onderwijs of getuigschrift ten minste evenwaardig met de welke in aanmerking worden genomen voor de aanwerving niveau C bij de…
Manfield
Ghent
Are you the Committed Assistent Store manager we are looking for? Alvast meer weten over Manfield voordat je aan de slag gaat als Assistent Storemanager?
Pit, passie voor HR en positief ingesteld? Ben je iemand met een tomeloze interesse in de wereld van Human Resources? Heb je interesse in deze functie?
Agilitas
Brussels
Je behaalde een diploma bachelor personeelswerk, toegepaste psychologie, handelswetenschappen richting HR of TEW richting HR. Ben je geboeid door de HR-materie?
Antwerp (city)
Contacteer dan Gwenn De Deyne, HR Specialist, op 03 234 40 50. ZNA Middelheim zoekt een voltijds management assistent ter ondersteuning van de lokale directie.
Om ons team te versterken zijn op zoek naar een Assistent Projectmanager bordenbouw (afdeling panels). Je zorgt voor ondersteuning van de project manager die…
Delanoeye Elien
Diksmuide
Enerzijds behartigt u de projectadministratie, alles start met een administratieve checklist die u vertaalt naar het ERP-pakket en de betrokken diensten.
Voor onze divisie Maintenance, Services & Panels – Sectie Kleppenwerkplaats gelokaliseerd in Zwijndrecht, zijn wij op zoek naar een (m/v):
Mevr. Sylvie Dejonghe
Kortrijk
Je werkt mee aan het HR beleid, en wil je ontplooien tot HR-officer van het bedrijf. Je organiseert en bereidt het werk van de bedrijfsleider voor en…