HR Assistent jobs in Brussels

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 62 jobs
Gemeente Sint-Gillis / Commune de Saint-Gilles
Sint-Gillis
De Dossierbeheerder/-beheerster HR - Administratief assistent(e) op het Departement Personeel en HRM, staat in voor het dagelijkse prestatie- en loopbaanbeheer:
Een eerstelijnspermanentie op het gebied van HR verzekeren: Bachelor HR of gelijkwaardig door ervaring. Kennis van SAP HR en EPI-USE is gewenst.
Jij hebt een passie voor mensen en je streeft naar een uitstekende dienstverlening en medewerkerservaring. Je weet hoe je langetermijnplannen uitvoert op basis…
Als administratief HR medewerk(st)er ondersteun je het HR team van onze groep bij hun verschillende administratieve taken. Je takenpakket omvat onder andere :
Departement Werk En Sociale Economie
Schaarbeek
Assistent), zijnde 10.368,00 euro per jaar (salarisbedrag aan 100%) of 1.445,82 euro bruto/maand geïndexeerd, inclusief… Eric Min, adviseur HR & Vorming.
De verantwoordelijkheden voor deze functie als Assistent Contract Manager (M/V) zijn: De vereiste kwalificaties voor deze functie als Assistent Contract Manager…
Voor een carwash bedrijf gelegen in Anderlecht zijn we op zoek naar Assistent Teamleider. Je bent de medeverantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van alle…
Als Persoonlijke/HR assistent zal je verantwoordelijk zijn voor het verstreken van volledige administratieve/secretarile… Opvolgen van interne HR IT kwesties:
De verantwoordelijkheden voor deze functie als Aankoop Assistent (M/V) zijn: De vereiste kwalificaties voor deze functie als Aankoop Assistent (M/V) zijn:
Onze klant maakt deel uit van s werelds grootste bouwbedrijf, met de specialisatie op het gebied van… Voor onze klant zijn wij op zoek naar een HR assistent(e).