HR Assistent jobs in Brussels

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 44 jobs
Agilitas
Brussels
Je behaalde een diploma bachelor personeelswerk, toegepaste psychologie, handelswetenschappen richting HR of TEW richting HR. Ben je geboeid door de HR-materie?
WZC FLOORDAM
Melsbroek
Je biedt administratieve ondersteuning bij de HR rapporteringen inzake absenteïsme, arbeidsongevallen, headcount, tewerkstellingsinformatie,… *.
Brugel
Brussels
Kristel De Feyter, HR Adviseur. Kristel De Feyter - HR Adviseur. Als Juridisch Assistent verzeker je de volgende opdrachten:
Viavera Recruitment
Brussels
Support bieden aan de HR. Als een polyvalent administratief assistent zal u tijdelijk verschillende diensten ondersteunen, zowel dienst projecten, Marketing…
Om dit te verwezenlijken is de directie Stations van NMBS op zoek naar een Site Manager Assistent. De Site Manager Assistant ondersteunt de Site Manager die…
Sint-Lambrechts-Woluwe
Het HR budget van de organisatie opvolgen, marges analyseren en bijsturen. Om de ploeg van onze klant te Diegem te versterken, zoeken we een enthousiaste en…
Rotra Groep
Kampenhout
Als Assistent Teamleider Crossdock bent u verantwoordelijk voor het aansturen, controleren en ontwikkelen van een 10tal magazijniers.
Je ondersteunt het vaste team van de winkel in al haar werkzaamheden. Je ontvangt de klanten in onze showroom. Je kan vlot werken met een PC/kassa.
Rotra Groep
Kampenhout
Als Assistent Expediteur bent u mede verantwoordelijk voor de transportaanvragen met betrekking tot autogroupage. U bent toe aan het werken bij een top club.
Als administratief assistent in dit bedrijf zal je ondersteuning bieden aan de Business Unit Director en de medewerkers. Je zal de volgende taken uitvoeren: