Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 3,754 jobs
Erasmushogeschool Brussel
Brussels
Staan medewerkers voor jou centraal in de organisatie? Wil je je schouders zetten onder een performante personeelsadministratie die zorgt voor een vlotte…
Delta Engineering
Ophasselt
En medewerkers binnen de organisatie. Veelbelovende toekomst voor ons bedrijf en onze medewerkers. Je bent het eerste aanspreekpunt van onze medewerkers én…
Als HR Officer begeleid je een specifieke business voor wie je een aantal HR processen zult beheren en als gesprekspartner zal optreden.
Dhr. Pieter Vercruysse
Mouscron
Je hebt bij voorkeur een eerste ervaring in HR. Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle personeelsaangelegenheden. Daarnaast sta je in voor de aanwervingen.
Je hebt een aantal jaar ervaring als HR- en payroll medewerker. Rechtspraktijk, personeelswerk of maatschappelijk werk met optie HR.
AZ Sint-Maarten
Mechelen
Als medewerker van ons schoonmaakteam zorg je mee voor een nette en hygiënische omgeving voor onze patiënten, medewerkers en artsen. Je bent correct en stipt.
Je signaleert eventuele problemen aan de betrokken HR Business Partner. Een grondige interne opleiding en concrete doorgroeimogelijkheden binnen onze HR…
Mevr. Nathalie Claerhout
Mouscron
Je organiseert evenementen voor en met de medewerkers. Je biedt een luisterend oor aan de medewerkers om te weten wat er leeft en communiceert verbindend.
HR medewerker zijn bij een organisatie die echt gelooft in de meerwaarde van HR = ‘FUNNIER’. HR medewerker worden in een bedrijf waar ‘HR & Wellbeing’ hun…
Coolblue
Berchem
Vervolgens aan de slag met je HR collega's! + Jij bent aanspreekpunt op het gebied van HR. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als HR Business Partner.