Post your CV - It only takes a few seconds

HR Verantwoordelijke jobs

Page 1 of 869 jobs
Als HR Officer begeleid je een specifieke business voor wie je een aantal HR processen zult beheren en als gesprekspartner zal optreden.
HR business partner regio Gent - Lede - Ronse. Zij is onze HR business partner voor medewerkers in de winkels: Van alles en nog wat. Graag een job op maat?
Voor ons Jobcenter te Antwerpen zoeken wij een HR Assistant. Je hebt een eerste administratieve ervaring achter de rug, bij voorkeur binnen HR.
Wil jij als Verantwoordelijke Onderhoudsplanning (gebouwen, installaties en machines) onze onderhoudsdienst versterken? Is dit iets voor jou?
Je staat in voor het uitvoeren van de volledige payroll en personeelsadministratie van een 60-tal medewerkers.
De verantwoordelijke Cluster onthaal staat in de voor de aansturing van 2 teams van psychosociaal begeleiders die tewerkgesteld binnen de onthaalopdracht van…
Controle en inboeken van aan- en verkoopfacturen. Nakijken en opvolgen van boekhoudkundige dossiers. Klanten en leveranciers telefonisch verder helpen.
Voor onze klant in Geel zijn we op zoek naar een HR-verantwoordelijke. Je zorgt voor een correcte verwerking van de lonen in samenwerking met het sociaal…
Als HR verantwoordelijle ben jij het aanspreekpunt voor het HR beleid binnen deze KMO! Op de hoogte blijven van HR wetgeving. 30 km max. van Lokeren.
Je rapporteert aan de HR Manager BeNe. Je leert de verschillende afdelingen in de parken kennen, je analyseert waar ze vandaag staan en wat de noden op vlak van…