Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 3,172 jobs
De winkels van Spar worden beheerd door zelfstandige ondernemers en hun teams. Als HR-coach ondersteun jij hen in alle facetten van human resources.
Coolblue
Berchem
Vervolgens aan de slag met je HR collega's! + Jij bent aanspreekpunt op het gebied van HR. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als HR Business Partner.
HARIBO
Kontich
In deze generalistische HR stage zal je voornamelijk te maken krijgen met het “soft” HR gebeuren binnen Haribo BENE. Interne en Externe Communicatie (vb.
Manpower Group BeLux
Antwerp (city)
Om ons bpost team te versterken zoeken we een HR consulent voor regio Oost-Vlaanderen. Je zal postbodes en sorteerders rekruteren & opvolgen.
Als HR Coordinator beschik je over het volgende profiel: Minimaal 2 jaar ervaring in een HR support functie. Je houdt de digitale personeelsdossiers up-to-date…
ITZU
Antwerp (city)
Voor onze vestiging in Antwerpen zijn we momenteel op zoek naar "Gedreven Consulente" om onze dienstverlening verder op de kaart te zetten.
Voor ons Jobcenter te Antwerpen zoeken wij een HR Assistant. Je hebt een eerste administratieve ervaring achter de rug, bij voorkeur binnen HR.
Ben jij onze nieuwe HR Administrator? We nodigen je graag uit om te solliciteren! Wij zijn méér dan een internationale groothandel; Werken in een energiek team.
ICT Group
Antwerp (city) +1 location
Aligneren en opvolgen van HR topics, zowel in België als met ICT Group Nederland. Aangezien we ons in België prominent op de kaart willen zetten, zoeken we een…
Als HR Support beschik je over het volgende profiel: Je hebt in deze rol nauw contact met onze HR Adviseurs, Areamanagers en Shopmanagers.