Handlanger Bouw jobs in Zolder

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 32 jobs
BOUWBEDRIJF WIENEN
Zutendaal
Bouwbedrijf Wienen zoekt een handlanger bouw. Alle voordelen van tewerkstelling in de bouw. Dienen metsersploeg, , allerlei hulpwerken met de werfleider…
Voor een bouwbedrijf gelegen te Kuringen zijn wij op zoek naar een handlanger voor werkzaamheden in de ruwbouw. Er wordt er opleiding voorzien op de werkvloer.
Je hebt minimum twee jaar ervaring als handlanger in de bouw. Elke dag vertrek je van het bedrijf uit naar de verschillende werven over Limburg.
Ervaring in andere sectoren binnen de bouw is ook zeker een pluspunt. Je hebt bij voorkeur al een eerste ervaring als handlanger in de bouwsector.
Je hebt een eerste ervaring als handlanger ruwbouw. Verloning volgens de barema's van de bouw. Voor een bouwfirma actief in de ruwbouw is Konvert Construct…
Op 1/7/2019 is er bij dit bouwbedrijf nog een handlanger opgestart. Wil jij werken in de bouwsector? Spreekt de uitdaging van dakwerker jou wel aan?
Onze klant is op zoek naar een handlanger bouw. Als handlanger help je mee in de voorbereidende fase van de industriële bouwwerken:
Bij voorkeur heb je al enige ervaring in de bouw opgedaan. Voor onze klant in Paal zijn we op zoek naar een gemotiveerde handlanger voor het plaatsen van…
Je zal instaan voor verschillende klusjes (werf opruimen, materiaal aangeven, handlanger bouw,...). Onze klant in Beringen is op zoek naar een jobstudent tot…
Houthalen-Helchteren
Voor onze klant in Houthalen zijn we op zoek naar een handlanger voor in de grondwerken/putboringen. Je hebt reeds ervaring met een graafmachine (minigraver).