Handlanger Bouw jobs in Zolder

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 47 jobs
Mevr. Marita
Zutendaal
Bouwbedrijf Wienen zoekt een handlanger bouw - kraanbediener. Alle voordelen van tewerkstelling in de bouw. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Dhr. Maurice Pollaris
Zutendaal
Bouwbedrijf Wienen zoekt een handlanger bouw. Alle voordelen van tewerkstelling in de bouw. Dienen metsersploeg, , allerlei hulpwerken met de werfleider…
Houthalen-Helchteren
Ook kan je nog rekenenen op de verschillende premies in de bouw zoals weerverletzegels, inhaalrustpremie, ... Je wordt dus goed begeleid om de job aan te leren.
Ervaring in andere sectoren binnen de bouw is ook zeker een pluspunt. Je hebt bij voorkeur al een eerste ervaring als handlanger in de bouwsector.
Als handlanger ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Voor onze klant regio Bilzen zijn wij op zoek naar een handlanger in de bouwsector.
Wil jij werken in de bouwsector? Spreekt de uitdaging van dakwerker jou wel aan? Voor een familiebedrijf in Mol dat al 4 generaties wordt verdergezet zijn we op…
Johan GROSEMANS
Wellen
Wij zijn een bouw- en renovatiebedrijf. Een opleiding Bouw gevolgd hebben is een pluspunt. Je hebt een eerste ervaring in de bouw achter de rug.
Je hebt een eerste ervaring als handlanger ruwbouw. Verloning volgens de barema's van de bouw. Voor een bouwfirma actief in de ruwbouw is Konvert Construct…
Bij voorkeur heb je al enige ervaring in de bouw opgedaan. Voor onze klant in Paal zijn we op zoek naar een gemotiveerde handlanger voor het plaatsen van…
40 uren week ingeschreven in de bouw (PC124). Loon volgens bouwbarema (Minimum uurloon bouw = 14,364 euro per uur, hoger naargelang ervaring!