Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 561 jobs
Werken op oproepbasis op vrije dagen?,…. Bij dé GROOTSTE werkgever in Limburg zijn er verschillende mogelijkheden! Werk je op dit moment al bij H.Essers?
MS Schippers
Lommel
Heftruck / reachtruck certificaat is een pré. Zorg jij voor kwaliteit op tijd bij onze klant? Bij Schippers verkopen we meer dan 20.000 (!).
Radiant Color
Houthalen
Ervaring in het rijden met de heftruck is een pluspunt maar niet. Radiant Color is een scheikundig bedrijf in Houthalen dat behoort tot de Amerikaanse…
Recente werkervaring op de reachtruck / heftruck. Voor ons distributiecentrum te Overpelt en Hamont zijn wij op zoek naar heftruckchauffeurs.
Agilitas
Houthalen-Helchteren
Je hebt reeds heel wat ervaring met de heftruck. Op zoek naar een job als magazijnier in een stabiel bedrijf? Stockeren en ompakken van goederen.
Werk je graag correct en nauwkeurig ? Ben je een echte rekenknobbel en weet je van aanpakken ? Solicteer dan voor deze job bij Soprodal als Magazijnier!!
Radiant Color
Houthalen
Bekwaamheid te rijden met heftruck. Radiant Color is een scheikundig bedrijf in Houthalen dat behoort tot de Amerikaanse multinationale.
ACB GROUP
Lummen
Heftruck rijbewijs is een voordeel. Als productiearbeider bij ACBgroup te Lummen ben je meer dan een helpende hand bij de productie van orders/projecten.
Heftruck attest is een pluspunt. Onze klant te Koersel, gespecialiseerd in glaswerken, is op zoek naar een magazijnier. Fysiek zwaar werk schrikt je niet af.
Agilitas
Houthalen-Helchteren
Je hebt ervaring met de heftruck (attest is vereist). Voor een klant te Houthalen-Helchteren zijn we op zoek naar productie-operatoren die opgeleid zullen…