Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Heftruckchauffeur jobs in Eindhout

Page 1 of 71 jobs
Als heftruckchauffeur heb je volgend takenpakket: Wat wij van jou verwachten Jouw taken. In het bezit van een heftruckattest is een must.
€12,88 per uur
Als heftruckchauffeur bij Toyota kom je in aanraking met alle aspecten die de logistiek te bieden heeft. Ben je op zoek naar een uitdagende job in het magazijn?
Voor een bedrijf in regio Diest zoeken wij heftruckchauffeurs. Jouw voornaamste taken als vorkliftchauffeur zijn: Veiligheid is een topprioriteit voor jou.
Voor onze klant te Laakdal zijn wij op zoek naar operatoren met heftruckervaring. Als operator bedien je de afzakinstallaties en vul je de bigbags machinaal.
Voor Kuehne + Nagel Geel zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs! Volgende taken behoren tot jouw takenpakket : Verplaatsen van palets met de reachtruck.
Ervaring als magazijnier en attest van heftruck? Adecco rekruteert momenteel een magazijnier (m/v) voor een firma regio Hulshout.
Als magazijnier/heftruckchauffeur zal je instaan voor: Het laden en lossen van vrachtwagens, dit met een heftruck, een elektrisch transpallet of manueel.
Agilitas
Westerlo
Je hebt reeds ervaring als magazijnier en heftruckchauffeur. Voor een bedrijf in Westerlo zijn we op zoek naar een magazijnier die in een 3-ploegensysteem wil…
Voor een modern, innovatief bedrijf zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Je zal tewerkgesteld worden in twee ploegen: Enkele taken uit jouw takenpakket:
Voor onze klant in Beringen zijn wij op zoek naar een gedreven productiemedewerker/heftruckchauffeur. U staat in voor het bedienen van de afvul lijnen zijnde…