Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 640 jobs
Tina Quicken
Mouscron
Als orderpicker / heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Forum Jobs is op zoek naar een orderpicker / heftruckchauffeur voor een bedrijf…
Als magazijnier heeft u verschillende taken en verantwoordelijkheden. Het takenpakket bestaat onder andere uit: U schrikt niet terug van fysiek werk.
Vanheede Environment Group
Rumbeke +1 location
Door een uitbreiding in onze vestiging te Rumbeke zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Samen met een team van 5 personen sta je in voor het klaarzetten…
Mulder Natural Foods
Roeselare
Als heftruckchauffeur / reachtruckchauffeur sta je in voor volgende taken: Wij zijn Mulder Breakfast cereals, expert in ontbijtgranen (muesli, crunchy, granola,…
Annique Levecque
Kuurne
Het plaatmateriaal verhandelen, bestellingen klaarzetten, de voorraad aanvullen. Conducteur de chariot élévateur 24 mois.
?Voor een snelgroeiende onderneming gelegen te Ardooie zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur met planningsinzicht die kan werken in 2 ploegen.
Je stockeert alle afgewerkte producten (op paletten) in het magazijn en organiseert een vlotte en correcte uitstroom van deze producten naar de laadkaai.
Relevante ervaring als heftruckchauffeur of reachtruckchauffeur. Je komt terecht in een team van verschillende heftruckchauffeurs.
BFS Europe - Site Oostrozebeke
Oostrozebeke
Voor BFS Europe Oostrozebeke zijn wij momenteel op zoek naar een. Ken je iemand die past binnen het profiel of heb je zelf interesse, stuur dan aub je e-mail:
Voor onze klant zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur 3 ploegen. Je brengt afgewerkte stukken naar het magazijn. Kans op vast na geslaagde interimperiode.