Heftruckchauffeur jobs in Zaventem

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 129 jobs
Als heftruckchauffeur ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor verschillende logistieke taken. Het takenpakket kan afhangen van de afdeling waar je…
Manpower Vilvoorde is op zoek naar gemotiveerde HEFTRUCKCHAUFFEURS voor te werken binnen een het bedrijf DHL te BRUCARGO. U bent in het bezit van een HT-attest.
€7 per uur
Voor onze grote logistieke partner Caterpillar, zijn wij op zoek naar gemotiveerde magazijniers die ervaring hebben met onderstaande taken.
€13,80 per uur
Wat wij van jou verwachten Jouw taken. Verplaatsen van lege evn gevulde gasflessen. Klaarzetten van gasflessen voor de chauffeurs.
Heb jij reeds ervaring als heftruckchauffeur? Ben je vlot in het besturen van een heftruck? Slalom jij gemakkelijk door het magazijn met de heftruck?
Als heftruckchauffeur sta je in voor volgende taken: Als heftruckchauffeur kan je volgende punten afvinken Je hebt een heftruckattest Een reachtruckattest is…
Als heftruckchauffeur met de vaste nacht sta je in voor het laden en lossen van de vrachtwagens. In deze functie is ervaring een must!
Als heftruckchauffeur m/v bestaan je taken onder andere uit: Dat kan als heftruckchauffeur m/v bij onze klant gelegen te Brucargo. Je bent minimum 18 jaar.
Trixxo jobs Aarschot
Kampenhout
Hier kom je terecht in één grote familie die reeds 40 jaar bestaat! Men spreekt hier over de Rolls Royce van de omheiningen. Witte raaf onder de magazijniers.
Je bent een echte heftruckchauffeur. Wij zoeken voor hen een heftruckchauffeur M/V. Interim + Contract for an indefinite term.