Heftruckchauffeur jobs in Zolder

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 147 jobs
Agilitas
Houthalen-Helchteren +1 location
Ben jij op zoek naar een job als heftruckchauffeur in een productieomgeving? Voor een bedrijf in Houthalen zijn we op zoek naar een gemotiveerde…
DYKA
Pelt
Minimum enkele jaren ervaring als heftruckchauffeur. Voor versterking van ons DC zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur.
Voor onze vestiging in Lummen zijn we op zoek naar een Heftruckchauffeur met passie voor de logistieke processen. Hoe ziet jouw rol eruit?
Agilitas
Alken
Heb jij ervaring als heftruckchauffeur en wil je ook productiewerk doen ? Voor onze klant te Alken, een bedrijf gespecialiseerd in betonwerken, zoeken wij een…
De dagelijkse reiniging van de mixerinstallatie is van primordiaal belang voor de werking van de installatie. Je werkt nauwkeurig, veilig en ordelijk.
Samen met onze klant, een productiebedrijf in Borgloon, zijn wij op zoek naar een Heftruckchauffeur / Orderpicker. Correcte verloning en werken in een tof team.
Is heftruckchauffeur altijd jouw droomjob geweest? Dan hebben wij de ideale job voor jou in Diepenbeek! Jouw takenpakket zal bestaan uit:
Voor onze vestiging te Beringen zijn wij op zoek naar een gedreven productiemedewerker/heftruckchauffeur. Plaatsen van de goederen op de voorbestemde locatie in…
€13,16 per uur
Voor Renewi zijn we op zoek naar een medewerker die zal instaan voor het integraal afvalbeheer bij 1 van de grote klanten, namelijk Friesland Campina.
€13,16 per uur
Je gaat aan de slag als voltijds heftruckchauffeur bij DHL Freight, één van de grootste logistieke bedrijven en dit meer bepaald bij onze site in Opglabbeek.