Heftruckchauffeur jobs in Zolder

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 178 jobs
Agilitas
Zonhoven
Je hebt ervaring als heftruckchauffeur. Ben je op zoek naar een job als heftruckchauffeur in een 2-ploegenstelsel? Indien nodig, help je mee in de productie.
Agilitas Houthalen
Zonhoven
Je hebt ervaring als heftruckchauffeur *. Voor een bedrijf in Zonhoven zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur. Indien nodig, help je mee in de productie.
Voor een bedrijf in regio Diest zoeken wij heftruckchauffeurs. Jouw voornaamste taken als vorkliftchauffeur zijn: Veiligheid is een topprioriteit voor jou.
Als heftruckchauffeur bij Toyota kom je in aanraking met alle aspecten die de logistiek te bieden heeft. Ben je op zoek naar een uitdagende job in het magazijn?
Voor onze vestiging in Lummen zijn we op zoek naar een Heftruckchauffeur met passie voor de logistieke processen. Hoe ziet jouw rol eruit?
Interim + Contract for an indefinite term. Als operationele medewerker zorg je samen met je team voor een efficiënt logistiek proces van opslag en transport.
TRIXXO JOBS SINT-TRUIDEN
Borgloon
Ervaring als heftruckchauffeur, een attest is een plus *. Voor een drankenproducent zijn we op zoek naar een gedreven heftruckers! Kans om jezelf te ontplooien.
Agilitas
Houthalen-Helchteren
Op zoek naar een job als magazijnier in een stabiel bedrijf? Stockeren en ompakken van goederen. Je hebt reeds heel wat ervaring met de heftruck.
JobTalent
Zonhoven
Je staat in voor het tijdig aanvoeren van leeggoed en verpakkingsmaterialen aan de productielijn en het wegplaatsen van afgewerkte producten op de juiste…
Agilitas
Alken
Heb jij ervaring als heftruckchauffeur en wil je ook productiewerk doen ? Voor onze klant te Alken, een bedrijf gespecialiseerd in betonwerken, zoeken wij een…