Hegge jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 7 jobs
Hegge
Hamont-Achel
Je neemt deel aan het continue verbeterklimaat van Hegge. Door de veelzijdigheid van onze projecten spreken we bij Hegge NV over werk op maat van de klant (geen…
Hegge
Hamont-Achel
Als calculator sta je in voor een gedetailleerde kostenberekening van een potentieel project en stel je een gepaste offerte op naar de klant.
Hegge
Hamont-Achel
Als werfleider vertegenwoordig je Hegge NV op de werf t.a.v. Als werfleider ben je verantwoordelijk en zorg je voor een vlot verloop van je toegewezen bouwwerf.
Hegge
Hamont-Achel
Als werkvoorbereider vorm je de schakel tussen de projectleiding en de productie. Je speelt een belangrijke rol in het voorbereiden van de productie en montage…
Hegge is een toeleverancier voor de metaalsector. Als operator zal je instaan voor het bedienen van meerdere lasermachines. Het betreft hier grotere series.
Hegge is een allround-speler in de metaalsector. Als werfleider ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op diverse werven.
Hegge is een toeleverancier voor de metaalsector. Je gaat aan de slag als puntlasser of plooier in de vaste nacht. Na je opleiding werk je in de vaste nacht.
» Post your CV - It only takes a few seconds