Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Hekwerk jobs

Page 1 of 58 jobs
Itzu Jobs is op zoek voor onze klant in Lommel naar een plaatser van hekwerk en poorten. Je verplaatst je dagelijks naar de werf en staat hier, samen met je…
Agilitas
Overpelt
Met een half automatische laspost las je verstevigingspunten en aanhechtingspunten op het frame van een hekwerk. Je staat per 2 aan de lastafel.
BRASSERIE ST-JEAN
Oud-Heverlee
Meubilair in parken en tuinen installeren en onderhouden (schommels, glijbanen, hekwerk, ...). Je staat in voor het onderhoud van de buitenruimtes.
simone demortier
Kluisbergen
Meubilair in parken en tuinen installeren en onderhouden (schommels, glijbanen, hekwerk, ...). Meestergast tuinier, onderhoud tuinen, beplantingswerken,…
Ervaring in het plaatsen van poorten en hekwerk is een groot pluspunt. Voor onze klant gelegen te Mechelen is Konvert Construct opzoek naar een monteur hekwerk.
Pieter Muffels
Zutendaal
Steunstokken, beschermingsuitrusting van struiken en hekwerk ter begrenzing van de percelen plaatsen. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde medewerkers.
De Boer nv
Brussels
Het aanbod bestaat onder meer uit hekwerk, staalkabeltrajecten, ankerpunten en kooiladders. De Boer Safety levert en plaatst veiligheidssystemen op daken en…
De Boer nv
Brussels
Wegens aanhoudende groei zijn we op zoek naar goede technische mensen voor het monteren van onder meer ladders, hekwerk, staalkabeltrajecten en ankerpunten.
Je plaatst zonwering, sectionaal poorten, automatisaties, hekwerk, voorzetrolluiken. Heb je een technische kennis? Ben je in het bezit van een rijbewijs?
Allerhande metalen schrijnwerk lassen (Poorten, hekwerk, ..). Voor een bedrijf in Kinrooi, gespecialiseerd in stalen schrijnwerk, zijn we op zoek naar een…