Het Anker jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 45 jobs
Psychiatrisch Centrum Sint-Jan-Baptist
Zelzate
Je expertise is complementair aan de competenties en vaardigheden van het team. Als verpleegkundige speel je hierbij een cruciale rol in het uitvoeren van…
Het ex-OKAN-anker dient het Nederlands perfect te beheersen, zowel mondeling als schrijftelijk. Ook het coördineren van snuffelstages voor OKAN-leerlingen in…
Mevr. sabine hahn
Genk
Het wikkelen van DC ankers in ronddraad en vlakdraad. Het vacuüm druk impregneren van statoren, spoelen en ankers. Het zelfstandig wikkelen van de motor.
Constructions Louwet sa
Fexhe-le-Haut-Clocher
Je hebt een goede kennis van het Nederlands of het Frans. Precisie is het fundament van uw job. Je kunt ankers voor de staalbouw plaatsen.
TEN ANKER
Nieuwpoort
Helpen bij de activiteiten van het dagelijks leven. De persoon met een zorgbehoefte adviseren over de activiteiten van het dagelijks leven (maaltijden,…
De Kade
Spermalie
Begeleidingscentrum Spermalie - Het Anker maakt deel uit van ondersteunings- en expertisenetwerk vzw De Kade en bestaat uit twee hoofdcampussen.
Maintenance Partners NV
Zwijndrecht
Je impregneert onder vacuüm statoren, spoelen en ankers; Als monteur sta je in voor het herwikkelen van elektromotoren en generatoren.
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen
Antwerp (city)
Het opstellen van een marketingplanning voor het departement Management en Communicatie én het departement Wetenschap en Techniek, met specifieke doelstellingen…
Brouwerij Het Anker
Mechelen
Je begeleidt bezoekers graag in hun keuze en geeft met plezier een woordje uitleg over het aanbod van Brouwerij Het Anker.
De Kade
Spermalie
Begeleidingscentrum Spermalie - Het Anker maakt deel uit van ondersteunings- en expertisenetwerk vzw De Kade en bestaat uit twee hoofdcampussen.