Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 89 jobs
Het dagelijks bijhouden van het repertorium, de dagelijkse elektronische registratie van de akten, het opmaken van afschriften, meldingsformaliteiten.
YES!talents WILRIJK
Antwerp (city)
Ervaring in het notariaat is geen must, wel enthousiasme, leergierigheid en zin voor initiatief *. Het administratief beheer (planning, (elektronische)…
Aangezien je fungeert als uithangbord van het notariaat, heb je een uiterst klantvriendelijke instelling en een verzorgd professioneel voorkomen.
Je bent een vitale schakel in het dagelijks dossierbeheer. Je maakt de factuur op voor de cliënten. Je registreert de inkomende betalingen van cliënten en meldt…
Je behartigt de dossiers in het belang van het kantoor en bent een echte teamplayer. Je bent master rechten of master notariaat en hebt bij voorkeur al een…
CSiD-GenApi
Zellik
Het promoten van een positief en professioneel imago van het bedrijf. Helpen bij het schrijven van handleidingen. Helpen bij het ontwikkelen van nieuwigheden.
Twijfel dan niet, laat het ons weten! Een basiskennis Engels en Frans naast het Nederlands; In deze functie word je verantwoordelijk voor het volgende…
Je behartigt de dossiers in het belang van het kantoor en bent een echte teamplayer. Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen. (koop – verkoop – kredieten).
Goed analytisch vermogen met het oog op het oplossen van complexe juridische problemen en een gedegen schrijfvaardigheid.
Het kantoor is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Onze klant is een notariaat gelegen in het centrum van de stad.