Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 101 jobs
Het dagelijks bijhouden van het repertorium, de dagelijkse elektronische registratie van de akten, het opmaken van afschriften, meldingsformaliteiten.
Belgium
Goed analytisch vermogen met het oog op het oplossen van complexe juridische problemen en een gedegen schrijfvaardigheid.
Harvey Nash Gent
Saint-Nicolas
Je neemt deel aan het voorbereiden van verkoopsprognoses en werkt actief aan het vormgeven van marktonderzoek. Je beheert de volledige salescyclus:
Je bent een vitale schakel in het dagelijks dossierbeheer. Je maakt de factuur op voor de cliënten. Je registreert de inkomende betalingen van cliënten en meldt…
Lies Pieters
Ghent
Het opstellen van verschillende voorstellen, briefwisseling, rekening houdend met de publicaties in het Belgisch Staatsblad en registraties/aanpassingen bij de…
Turnhout
Heb je interesse in het notariaat en kan je onmiddellijk aan de slag? Het betreft een voltijdse functie, maar 4/5de is ook mogelijk.
Belgium
Je beschikt over een goed analytisch vermogen met het oog op het oplossen van complexe juridische problemen en een gedegen schrijfvaardigheid.
GENAPI BELGIUM
Zellik
Het promoten van een positief en professioneel imago van het bedrijf. Helpen bij het schrijven van handleidingen. Helpen bij het ontwikkelen van nieuwigheden.
Je behartigt de dossiers in het belang van het kantoor en bent een echte teamplayer. Je bent master rechten of master notariaat en hebt bij voorkeur al een…
Secretary Plus
Deinze
Je hebt 20 verlofdagen - het notariaat sluit de laatste twee weken van juli en de laatste week van kerstvakantie. Je bent back-up voor onthaal en telefonie.