Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 934 jobs
yves thienpont
Nazareth
Bar en keuken medewerker voor ons wellness complex. Commis de cuisine 6 mois. [B] Véhicules < 3,5 tonnes et 8 places maximum Auto's <. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Mevr. Marijke De Rossi
Opglabbeek
Hiervoor zijn we dringend op zoek naar een voltijdse horeca medewerker. De mogelijkheid om ervaring op te doen in een breed scala van horeca taken.
Je hebt goede commerciële en communicatieve vaardigheden en je weet als geen ander hoe jij je medewerkers het beste kunt motiveren en stimuleren.
Onze medewerkers krijgen maximaal de kans om door te groeien. De winkels van Metro richten zich uitsluitend op professionele klanten in de horeca.
Costaff
Berchem
Ervaring al horeca medewerker is een voordeel, maar zeker geen must; Voor een restaurant in Berchem-Antwerpen zijn we opzoek naar een horeca medewerker.
Jumpsquare
Bruges +1 location
Op zoek naar een ALLROUND MEDEWERKER. Bij Jumpsquare Group werken ongeveer 500 medewerkers. Daarnaast ontvang je onze gasten in onze horeca.
Onze medewerkers krijgen maximaal de kans om door te groeien. De winkels van Metro richten zich uitsluitend op professionele klanten in de horeca.
SAUNATE
Eke
Bar en keuken medewerker voor ons wellness complex. Zelfstandig en in team kunnen werken. Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en…
Je geeft sturing aan ongeveer 50 medewerkers. Kentuchy Fried Chicken komt naar België! De eerste vestiging van de franchisenemer Peeters Govers zal opengaan in…
Mevr. Nathalie Bronckaers
Genk
Reeds opgedane ervaring in de horeca is zeker een pluspunt. Voor onze coffeebar zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker.