Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Horeca Medewerker jobs in Brucargo

Page 1 of 167 jobs
METRO AG
Machelen
Onze medewerkers krijgen maximaal de kans om door te groeien. Ervaring in de horeca, de groothandel of retail is uiteraard een pluspunt.
Onze medewerkers krijgen maximaal de kans om door te groeien. Ervaring in de horeca, de groothandel of retail is uiteraard een pluspunt.
Brussels Airport
Je bent gebeten door de horeca omgeving en houdt van teamwork. Onze meer dan 1200 medewerkers bedienen jaarlijks zo’n 30 miljoen klanten in onze meer dan 100…
Agilitas
Kampenhout
Is jouw passie horeca en voeding, sta jij graag klanten te dienst en wil jij graag in dit walhalla voor de horecasector willen werken, dan ben jij de kandidaat…
Onze medewerkers krijgen maximaal de kans om door te groeien. De winkels van Metro richten zich uitsluitend op professionele klanten in de horeca.
Je hebt je sporen als verkoopmedewerker verdiend binnen retail, horeca of food • Je ademt klant- en servicegerichtheid en bent representatief• Je enthousiasme…
Strombeek-Bever
Ervaring in de horeca is een plus punt. Werken voor de wereldleider in het leveren van foodservice en diensen, waar de medewerkers staan voor :
Hotel Brasserie Donjon
Diegem
Je hebt ervaring in de horeca. Een Donjon is een middeleeuwse verdedigbare woontoren gemarkeerd door een gekanteelde vierkante hoektoren.
Grote affiniteit met de Horeca en de kwaliteit van een dienstverlenend bedrijf. Garanderen van een professionele opvolging van klachten die via de verschillende…
Vakgerichte horeca & verkoop cursussen en opleidingen. Je hebt een passie voor horeca & food, en een servicegerichte instelling.