Horeca Medewerker jobs in Laken

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 174 jobs
Agilitas
Kampenhout
Is jouw passie horeca en voeding, sta jij graag klanten te dienst en wil jij graag in dit walhalla voor de horecasector willen werken, dan ben jij de kandidaat…
Onze medewerkers krijgen maximaal de kans om door te groeien. Ervaring in de horeca, de groothandel of retail is uiteraard een pluspunt.
METRO AG
Machelen
Onze medewerkers krijgen maximaal de kans om door te groeien. Ervaring in de horeca, de groothandel of retail is uiteraard een pluspunt.
Brussels Airport
Je bent gebeten door de horeca omgeving en houdt van teamwork. Onze meer dan 1200 medewerkers bedienen jaarlijks zo’n 30 miljoen klanten in onze meer dan 100…
Strombeek-Bever
Ervaring in de horeca is een plus punt. Werken voor de wereldleider in het leveren van foodservice en diensen, waar de medewerkers staan voor :
Horeca opleiding- of ervaring is een pluspunt. Werken voor de wereldleider in het leveren van foodservice en diensen, waar de medewerkers staan voor :
Neder-Over-Heembeek
Sinds 1985 draagt onze klant bij tot de evolutie van de sector van het professioneel grootkeukenmateriaal. Ze staat in de TOP 5 van de Europese distributie met…
Onze medewerkers krijgen maximaal de kans om door te groeien. De winkels van Metro richten zich uitsluitend op professionele klanten in de horeca.
Je hebt je sporen als verkoopmedewerker verdiend binnen retail, horeca of food. De verkoopmedewerker speelt in op de behoeften en raakt de gevoelige snaar van…
Als horeca medewerker bij Burger King maak jij de lekkerste burgers. Laat van je horen en ‘Be the king’ als horeca medewerker bij Burger King!