Horeca Medewerker jobs in Zolder

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 90 jobs
Mevr. Marijke De Rossi
Opglabbeek
Hiervoor zijn we dringend op zoek naar een voltijdse horeca medewerker. De mogelijkheid om ervaring op te doen in een breed scala van horeca taken.
Horeca opleiding- of ervaring is een pluspunt. Werken voor de wereldleider in het leveren van foodservice en diensen, waar de medewerkers staan voor :
Dhr. Kerfs Jelle
Heusden-Zolder
Je hebt een verzorgd voorkomen en je bent bereid om ook in het weekend te werken. Je staat in voor het uitdragen van plateau's en borden.
Mevr. Nathalie & Julie Bronckaers
Hasselt
Ervaring in de horeca is zeker een pluspunt. Voor onze koffiebar zijn wij op zoek naar een barista / medewerk(st)er. Niveau non précisé Domaine non précisé.
De klant ontvangen en de bestelling van dranken opnemen. De dranken klaarmaken aan de toog en in de zaal aan de klant serveren.
Jumpsquare
Hasselt
Op zoek naar een ALLROUND MEDEWERKER. Bij Jumpsquare Group werken ongeveer 500 medewerkers. Daarnaast ontvang je onze gasten in onze horeca.
Nathalie Bronckaers
Hasselt
Reeds opgedane ervaring in de horeca is zeker een pluspunt. Voor onze coffeebar zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker.
Mevr. Nathalie Bronckaers
Genk
Reeds opgedane ervaring in de horeca is zeker een pluspunt. Voor onze coffeebar zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker.
’T Vitamientje
Hasselt
Aansturen van het team aan de machines, bestellingen voor de horeca klanten klaarmaken, helpen versnijden en inpakken waar nodig. Maandag tot en met Zaterdag.
Veel medewerkers hebben een achtergrond in de horeca als bijvoorbeeld kok of werken al jaren met diverse groenten en fruitsoorten in bijvoorbeeld een…