Post your CV - It only takes a few seconds

Horeca jobs in Broechem

Page 1 of 560 jobs
Elke dag kent nieuwe uitdagingen en dat maakt een baan op deze afdeling zeer afwisselend. Wij bieden voor deze functie. Ben jij diegene die wij zoeken?
Lago
Lier
Ook wanneer je deze expertise nog niet optimaal bezit, sta je open om zo veel en zo goed mogelijk bij te leren om je job optimaal te kunnen uitvoeren.
Biosano
Wommelgem
Solliciteer dan snel via vacature@biosano.be met vermelding van de functie. Een boeiende en uitdagende functie in een snelgroeiende KMO.
Weet jij van aanpakken en zorg jij dat onze klanten tevreden en met een goed gevulde tas de winkel uit lopen? Jij zorgt ervoor dat onze klanten nooit misgrijpen…
Jij waakt er ook mee over dat de regels inzake hygiëne en veiligheid steeds nageleefd worden. Je ziet erop toe dat de machines perfect werken, dat onze standen…
Als Eerste Verkoopmedewerker werk je niet alleen actief mee op de winkelvloer, maar ondersteun je ook de (Assistent) Filiaalmanager. En wil je verder groeien?
Costaff
Berchem
Ervaring al horeca medewerker is een voordeel, maar zeker geen must; Voor een restaurant in Berchem-Antwerpen zijn we opzoek naar een horeca medewerker.
Jij waakt er ook mee over dat de regels inzake hygiëne en veiligheid steeds nageleefd worden. Je ziet erop toe dat de machines perfect werken, dat onze standen…
Je bent flexibel inzetbaar en bereid om ook ’s avonds en in het weekend te werken; In het Grand Café van onze horecagroothandel kunnen onze klanten tijdens of…
De Comptoir
Wilrijk
Teamplayer die en Nederlands en beetje Engels spreekt. We hebben zeer veel vaste klanten, wat het contact met de mensen nog leuker maakt.