Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Horeca jobs in Eindhout

Page 1 of 242 jobs
Weet jij van aanpakken en zorg jij dat onze klanten tevreden en met een goed gevulde tas de winkel uit lopen? Jij zorgt ervoor dat onze klanten nooit misgrijpen…
Als Eerste Verkoopmedewerker werk je niet alleen actief mee op de winkelvloer, maar ondersteun je ook de (Assistent) Filiaalmanager. En wil je verder groeien?
Wij nodigen dan ook allen uit om hun kandidatuur in te dienen, welke ook de origine, het geslacht, de leeftijd, de sexuele geaardheid, de fylosofische…
Bij moeilijke klanten en in zeer drukke momenten houd je het hoofd koel, kortom, je bent stressbestendig. Je helpt mee met het bereiden van deze maaltijden en…
Hezemeer
Laakdal
Verschillende mogelijkheden gaande van voltijds tot enkele uren per week als flexi. Jij bent flexibel met zin voor stiptheid?
Dhr. Eddy Kerfs
Heusden-Zolder
Je bent bereid om ook in het weekend te werken (niet elk weekend enkel in overleg). Commis de cuisine 6 mois. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Agilitas
Olen
Omdat we weten dat het leven niet alleen om werken draait, zorgen we samen dat je job, gezin, studie, vrije tijd... Je krijgt een kassa opleiding.
Ervaring in de horeca is een pluspunt, geen must. Je bent flexibel naar werkuren. Het eerste weekend van de maand ben je best ook vrij.
Brasserie Rekruut
Turnhout
Goed kunnen samenwerken met collega’s. Orde en hygiëne is voor u een automatisme. Het reinigen van bestek, glazen en servies.
Steven Jans
Beringen
Je zorgt ervoor dat de keuken feilloos draait onder jouw verantwoordelijkheid Om deze job tot een goed einde te brengen, ben je in het bezit van je diploma kok…