Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 798 jobs
Weet jij van aanpakken en zorg jij dat onze klanten tevreden en met een goed gevulde tas de winkel uit lopen? Jij zorgt ervoor dat onze klanten nooit misgrijpen…
We bieden je vele kansen om door te groeien tot een functie die jij ambieert. Als horeca medewerker bij Burger King word je gecoacht door de horeca manager.
Compass Group bouwt dag na dag aan zijn uitbreiding dankzij de kracht van zijn merken, de specialisatie van zijn activiteiten per sector, de motivatie en de…
Je bent flexibel en bereid om ook op zaterdag te werken. Een goede on-the-job training maar ook opleidingen om je te ondersteunen in je job.
Als Eerste Verkoopmedewerker werk je niet alleen actief mee op de winkelvloer, maar ondersteun je ook de (Assistent) Filiaalmanager. En wil je verder groeien?
Mario Marcuez
Machelen
Je hebt een beperkte kennis van het Nederlands of Frans. Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag werk je tijdens de middag- en avondshift.
Vous avez une expérience en boulangerie, pâtisserie, horeca (cuisine), sandwicherie... Un contrat d'ouvrier à temps partiel d'une durée déterminée.
Agilitas
Wemmel
Albert Heijn zoekt flexibele kandidaten die hard kunnen werken, een eerste ervaring als leidinggevende hebben kunnen opbouwen binnen de retail sector of horeca,…
Hotel Brasserie Donjon
Diegem
Je hebt ervaring in de horeca. Je hebt een verzorgd voorkomen en bent super beleefd/behulpzaam naar de gasten en alsook naar je collega’s.
Horeca opleiding- of ervaring is een pluspunt. Compass Group bouwt dag na dag aan zijn uitbreiding dankzij de kracht van zijn merken, de specialisatie van zijn…