Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 421 jobs
We bieden je vele kansen om door te groeien tot een functie die jij ambieert. Als horeca medewerker bij Burger King word je gecoacht door de horeca manager.
Weet jij van aanpakken en zorg jij dat onze klanten tevreden en met een goed gevulde tas de winkel uit lopen? Jij zorgt ervoor dat onze klanten nooit misgrijpen…
eKart Gent
Ghent
We zoeken een flexibele teamplayer met een goed gevoel voor service, klantvriendelijkheid en oog voor detail. De ontvangst en het inschrijven van klanten aan de…
Team-Work Hospitality Agency
Gentbrugge
Dankzij onze uitgebreide ervaring en kennis over de verschillende types evenementen bieden wij de optimale service van opbouw tot onze eigen topcrew.
Als Eerste Verkoopmedewerker werk je niet alleen actief mee op de winkelvloer, maar ondersteun je ook de (Assistent) Filiaalmanager. En wil je verder groeien?
SAUNATE
Eke
Je staat in voor het bereiden en opdienen van eenvoudige maar kwaliteitsvolle gerechten. De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades,…
Mevr. Fanny Yde
Ghent
Wij zoeken een voltijds medewerker die affiniteit heeft met lunch en koffie. Keukenervaring is niet vereist maar mooi meegenomen.
Agilitas
Ghent
Het loon is zeer interessant en er zijn ook maaltijdcheques. Je hebt al een eerste ervaring in de horeca opgedaan. Je werkt van 10.30 - 15.00.
Claerhout Communicatiehuis
Ghent
Je bent in staat zelfstandig te werken maar bent ook een goede teamplayer. Je bent flexibel in functie van evenementiële activiteiten. Je werkt vlot met Mac.
VROONSTALLE
Wondelgem
Dynamische job binnen een sterk lerende organisatie - loon volgens wettelijk barema - beleiding gedurende inwerkperiode en tijdens verdere tewerkstelling -…