Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 458 jobs
Weet jij van aanpakken en zorg jij dat onze klanten tevreden en met een goed gevulde tas de winkel uit lopen? Jij zorgt ervoor dat onze klanten nooit misgrijpen…
We bieden je vele kansen om door te groeien tot een functie die jij ambieert. Als horeca medewerker bij Burger King word je gecoacht door de horeca manager.
eKart Gent
Ghent
We zoeken een flexibele teamplayer met een goed gevoel voor service, klantvriendelijkheid en oog voor detail. De ontvangst en het inschrijven van klanten aan de…
CORBOO
Destelbergen
Daar u ook geregeld in publiek verschijnt verwachten wij een verzorgd voorkomen. U staat in voor het proper maken, alsook op zijn plaats zetten van delicaat…
Team-Work Hospitality Agency
Gentbrugge
Dankzij onze uitgebreide ervaring en kennis over de verschillende types evenementen bieden wij de optimale service van opbouw tot onze eigen topcrew.
SAUNATE
Eke
Je staat in voor het bereiden en opdienen van eenvoudige maar kwaliteitsvolle gerechten. De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades,…
Als Eerste Verkoopmedewerker werk je niet alleen actief mee op de winkelvloer, maar ondersteun je ook de (Assistent) Filiaalmanager. En wil je verder groeien?
Agilitas
Zottegem
Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Ervaring in retail of horeca is een pluspunt. Je bent flexibel in werkuren en dagen.
Mevr. Fanny Yde
Ghent
Wij zoeken een voltijds medewerker die affiniteit heeft met lunch en koffie. Keukenervaring is niet vereist maar mooi meegenomen.
Claerhout Communicatiehuis
Ghent
Je bent in staat zelfstandig te werken maar bent ook een goede teamplayer. Je bent flexibel in functie van evenementiële activiteiten. Je werkt vlot met Mac.