Hotel jobs in Lichtervelde

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 223 jobs
PORTINARI (zandhotel nv)
Bruges
Het vernieuwde Hotel Portinari is een urban luxury boutique hotel en opende na een volledige renovatie in 2016 openieuw de deuren.
Hotel en toerismeschool Spermalie
Bruges
Wij zoeken voor dit schooljaar een opvoed(st)er voor het meisjesinternaat van onze school. Na het einde van de lessen om 17 u.
The Hospitologist
Roeselare
Het hotel blinkt uit door persoonlijke service, kwaliteit en spontaniteit. Je komt terecht in één van de meest dynamische en snelstgroeiende hotels in West…
Agilitas
Bruges
Voor een hotel te Brugge, zoeken we een hotel receptionist. Ben jij vlot in de omgang, beschik je over een talenknobbel en ben je flexibel qua uren?
Nanny In Nood
Bruges
Hotel Van Der Valk (hier zal het werkschema besproken worden). Het kind wassen en verzorgen. Comfortzorg verschaffen, troosten (wiegen, knuffelen, ...).
PORTINARI (zandhotel nv)
Bruges
Het vernieuwde Hotel Portinari is een urban luxury boutique hotel en opende na een volledige renovatie in 2016 de deuren van zijn 37 kamers.
HOTEL NAVARRA
Bruges
Wij zoeken voor onmiddellijke indiensttreding een 1/2 time kamermeisje om ons team te versterken. Deze nieuwe collega staat in voor het onderhoud van kamers,…
Onze meer dan 1500 medewerkers bedienen jaarlijks zo’n 30 miljoen klanten in onze meer dan 100 restaurants, bars en hotels in Belgie.
Anthony Vermeersch
Bruges
Nieuw hotel zoekt uitbreiding F&B TEAM! Het vernieuwde Hotel Portinari is een urban luxury boutique hotel en opent na een volledige renovatie de deuren van zijn…
Onze klant is een thermencomplex regio Roeselare ze beschikken over een tal van saunafaciliteiten die een therapeutische werking hebben op je lichaam.