Hout De jobs in Willebroek

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 309 jobs
Werk je graag met hout? Steek jij graag ja handen uit de mouwen? Je bent verantwoordelijk voor de herstelling van houten palletten. Ben je een handige harry?
BUITENGEWOON SECUNDAIR ONDERWIJS
Saint-Nicolas
Voor de opleiding ‘werkplaatsschrijnwerker’ zijn we op zoek naar een leerkracht hout en dit binnen onze afdeling OV 3. Aandacht hebben voor orde en netheid.
Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een ervaren bekister. Traditionele bekistingen maken van hout. Dit om een bestaand team te versterken.
Dhr. Maarten Perpet
Temse
De informatie doorgeven aan de betrokkenen. De productie controleren en de niet-conforme producten verwijderen. Dan ben jij de geschikte kandidaat!
Altri Tempi
Brasschaat
Je bent een problemsolver die graag de handen uit de mouwen steekt. Je wil deel uitmaken van een uiterst boeiende werkomgeving met een passie voor restauratie…
De opmaak van de verdere planning. De dienst Planning correct en tijdig informeren over de stand van zaken in de betreffende werkshift i.f.v.
Groep Intro vzw
Temse
Opvolging en eindcontrole van de uitgevoerde taken van de medewerkers; Voor de dagelijkse aansturing van een van onze werkploegen in Temse willen we een…
Je kan de nodige ervaring voorleggen m.b.t. Je krijgt de kans om bij een groot bedrijf aan de slag te gaan, indien dit positief verloopt maak je kans op een…
Syntra Midden-Vlaanderen
Saint-Nicolas
Een lesopdracht hout praktijk in de opleidingen meubelmaker en interieurbouwer. Blijft de tekst hierboven nagalmen? Bij wie leer je het beter?
De opmaak van de verdere planning. De dienst Planning correct en tijdig informeren over de stand van zaken in de betreffende werkshift i.f.v.