Hout jobs in Zaventem

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 132 jobs
Je verdeelt de beschikbare voorrad hout optimaal over de geplande orders. Voor onze klant in KAMPENHOUT, een bedrijf gespecialiseerd in houten constructies zijn…
Select
Vilvoorde
Je hebt kennis van hout en platen. Klanten te woord staan, hen adviseren en vragen beantwoorden. Opnemen van bestellingen en opmaken van offertes.
Select
Kampenhout
Je staat mee voor het maken van hun product, wat inhoudt dat je: Dit op kleine schaal, geen bandwerk! Er wordt steeds op maat gewerkt!
Mevr. NANCY PONSAERTS
Leuven
Werken met tuinwerktuigen, haagschaar, grasmachine, ... Grasperken onderhouden Heesters, hagen, vaste planten en bomen onderhouden/snoeien ........
Mevr. Kimberly Tellier
Machelen
Je adviseert onze klanten bij hun aankoopproces waarbij je de wensen van onze klanten kan vertalen naar passende producten.
TORFS SCHRIJNWERK
Sint-Katelijne-Waver
Je werkt mee aan de realisatie van interieurprojecten en maatmeubilair. Je werkt zowel in het atelier (vervaardigen), als op verplaatsing bij de klant (monteren…
Stegmann
Leuven
U heeft affiniteit met hout. Om onze groei mee te ondersteunen zijn we op zoek naar een commercieel gemotiveerde voltijdse vertegenwoordiger (m/v).
Belgische Houtconfederatie
Sint-Joost-ten-Node
Je maakt een overzicht van potentieel innovatieve toepassingen van hout uit Vlaamse bossen; De Belgische Houtconfederatie zoekt een.
Dhr. De Cock
Hoeilaart
We zijn op zoek naar een nieuwe helper Dakdekker ter uitbreiding van ons team. Je krijgt een opleiding in het bedrijf en werkt onder leiding van een ervaren…
Jullie verzorgen ook de volledige binnenafwerking in hout of pvc: Belisol is dé naam als het gaat om ramen en deuren in pvc, aluminium en hout.