Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 175 jobs
Pour l'un de nos clients sur Arlon, Tempo-Team est à la recherche d'un menuisier expérimenté en vitrerie h/f. > Vous êtes dynamique et motivé.
Interesse in deze job als houtbewerker? Voor een sterk bedrijf regio Gullegem is Lets Work op zoek naar gemotiveerde houtbewerkers. Je werkt graag in dagregime.
Jobfixers Geel Industry
Geel
Je staat in voor het op maat zagen van bekistingshout met een **paneelzaag**. Deze machine is en blijft een van de gevaarlijkste machines in houtbewerking.
Agilitas
Lier
Voor een bedrijf in Lier zijn we op zoek naar een houtbewerker / bekister. Hout op maat zagen volgens plan met afkortzaag en een paneelzaag.
Dhr. Segers Peter
Ypres
Je staat in voor het maken van omheiningen, poorten en het zagen van stukken. Monteur en agencement 24 mois. Familiale sfeerMéér dan marktconform loon.
Vika NV
Gullegem
U behoort tot de ploeg die maatkasten maakt. Opleiding hout A2 niveau of gelijkwaardig door ervaring. Kennis van basis houtbewerkingsmachines zoals paneelzaag,…
Interim + Contract for an indefinite term. Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het bedienen van klanten en klaarmaken van bestellingen, voor zowel…
Agilitas
Bekkevoort
Heb jij een opleiding of ervaring als houtbewerker? Houtbewerker in dag of vroege shift voor de hersteldienst gezocht in Bekkevoort.
Agilitas
Malle
Heb je affiniteit met hout? Dan is dit misschien wel de job voor jouw. Je zal ingezet worden in het volledig proces van de houtverwerking:
H & L PEOPLE
Antwerp (city)
Onze klant verzorgt op maat gemaakte houten bekistingen en houten verpakkingen van goederen. Kunnen stukgaan tijdens transport en dus stevig verpakt moeten…