Filter results by:
Sort by: relevance - date
Company

Hubo jobs

Page 1 of 29 jobs
Hubo, la chaîne de bricolage belge la plus expansive, est à la recherche d'un caissier h/f. Vous êtes responsable de l’enregistrement à la caisse et de l…
Tu offres un service efficace et gentil à nos clients. Tu les conseilles de manière correcte et professionnelle. Tu es bilingue (FR/NL).
Haacht
Voor dit Hubo filiaal zijn we op zoek naar een jobstudent(e) die ons team enkele uren per week kan komen versterken (voornamelijk kassa).
Hubo Eeklo is op zoek naar een enthousiaste kassamedewerker (m/v). Wil je werken in een stimulerende omgeving, binnen een dynamisch bedrijf waar teamspirit…
Sint-Michiels
Hubo, de snelst groeiende Belgische doe-het-zelfketen, is op zoek naar een kassamedewerker voor het verkooppunt te Brugge Sint-Michiels.
Je bedient onze klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen correct advies. Je zorgt dat de rayons in orde zijn. Je bent zelf handig aangelegd.
Je bent medeverantwoordelijk voor de verwerking aan de kassa en het onthaal aan de infobalie. Je neemt de telefoon op en regelt enkele administratieve taken…
Oudenaarde
Hubo, de snelst groeiende Belgische doe-het-zelfketen, is op zoek naar een verkoper voor het verkooppunt te Oudenaarde. Je zorgt dat de rayons in orde zijn.
Blankenberge
Voor dit Hubo filiaal zijn we op zoek naar een jobstudent(e) die ons team komt versterken tijdens de krokus- en paasvakantie en op zondagvoormiddag voor de…
Grimbergen
Je bedient onze klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen correct advies. Je zorgt dat de rayons in orde zijn. Je bent zelf handig aangelegd.