Post your CV - It only takes a few seconds

Huishoudhulp jobs in Affligem

Page 1 of 212 jobs
Jouw ervaring als huishoudhulp in de (thuis)zorg wordt overgenomen. Voor een job als huishoudhulp heb je geen ervaring of specifiek diploma maar wel goesting…
Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in de nabije omgeving van Asse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde…
Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning.
Agilitas Home Services
Asse +1 location
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Asse-Merchtem. Op zoek naar een job in je eigen regio waar je flexibel je uurrooster kan…
GREENHOUSE ASSE
Asse
Schoonmaker, schoonmaakster, huishoudhulp, huishoudster, poetshulp, kuisvrouw, poetsdame, poetsman, poetsvrouw. Gezinnen uit Asse zoeken hulp in het huishouden.
Als huishoudhulp dienstencheques werk je thuis bij je klant: Dan is de job van huishoudhulp dienstencheques bij Familiehulp jou op het lijf geschreven!
Bovendien krijg je als huishoudhulp ondersteuning en begeleiding van onze kantoorbedienden. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen?
Leslie Ndondi
Dilbeek
Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol…
Agilitas
Halle
Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp die wilt werken met dienstencheques. Ben jij de geschikte kandidaat aarzel dan niet om te solliciteren.
GREENHOUSE ASSE
Ternat
Schoonmaker, schoonmaakster, huishoudhulp, huishoudster, poetshulp, kuisvrouw, poetsdame, poetsman, poetsvrouw. Je hebt zin voor orde en netheid.