Humanistix jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 40 jobs
Humanistix
Ghent +1 location
Als Functioneel Analist ben je het aanspreekpunt voor collega’s en klanten en stuur je de toekomst van een applicatie! Jouw pakket is heel gevarieerd:
Humanistix
Kontich
Onze klant is op zoek naar een freelance functioneel analist die zich wil inzetten voor verschillende langdurige opdrachten. Goede kennis van UML en BPMN.
Humanistix
Antwerp (city)
Momenteel ben ik op zoek naar een Junior Functioneel Consultant voor een bedrijf dat digitale HR en Human Capital Management oplossingen biedt bij klanten.
Humanistix
Ghent
Onze klant die actief is in de logistieke sector, is momenteel dringend op zoek naar een ervaren IT project manager. Ervaring in het begeleiden van teams.
Humanistix
Berchem +2 locations
Dit innovatief digitaal bedrijf biedt de meest uitgebreide online planningstool op de markt in België. Sinds begin 2000 verkondigen ze een duurzame missie.
Humanistix
Antwerp (city)
Voor onze klant gelegen in Zuid-Antwerpen, zijn wij momenteel op zoek naar een junior of medior Business analist op vaste aanwerving. Kennis van BPMN en UML.
Humanistix
Zaventem
Our client is an international player in the aviation industry. As a System Engineer you report to the ICT Infrastructure Lead. You love a good challenge.
Humanistix
Antwerp (city)
For our client are we looking for a QA Test Engineer who is willing to fast-forward with us. You will be engaged from start to finish for the creation of new…
Humanistix
Antwerp (city)
Onze klant, met hoofdkantoor in Kontich, is momenteel op zoek naar een freelance Lead business analist voor een langdurige opdracht.
Humanistix
Antwerp (city)
Momenteel ben ik op zoek naar een Functioneel Consultant voor een bedrijf dat Cloud Application Services biedt aan kleine en middelgrote bedrijven.