Imelda Ziekenhuis jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Location
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 24 jobs
Waak jij mee over een feilloze “mise en place” in ons restaurant? Lunch Garden is een bedrijf van vernieuwing en verandering. Staan in dat verhaal centraal.
Een bedrijf van vernieuwing en verandering. Wij staan niet stil, maar surfen voortdurend mee op de allernieuwste trends. We willen hen verwennen, hen verrassen.
Imelda Ziekenhuis
Bonheiden
Dit is nog eens een ziekenhuis op mensenmaat. In ons ziekenhuis toon je de nodige flexibiliteit om te werken in shiften (vroege / late / nacht / weekend /…
Imelda Ziekenhuis
Bonheiden
Dit is nog eens een ziekenhuis op mensenmaat. Je bent een administratieve duizendpoot die houdt van nauwkeurig en cijfermatig werken. Dat geeft je een kick:
Imelda Ziekenhuis
Bonheiden
Dit is nog eens een ziekenhuis op mensenmaat. Ervaring als logistiek medewerker in een ziekenhuis zet je op de eerste rij. Dat geeft je een kick:
Imelda Ziekenhuis
Bonheiden
Je vindt inspiratie in echte verhalen, fijne contacten en levenswijsheid. Daardoor heb je een helpend hart voor de bewoners van het woonzorgcentrum .
Imelda Ziekenhuis
Bonheiden
Dit is nog eens een ziekenhuis op mensenmaat. In het team van de polikliniek de hoofdverpleegkundige ondersteunen bij het organiseren en opvolgen van de…
Imelda Ziekenhuis
Bonheiden
Als kinesitherapeut van ons woonzorgcentrum Den Olm sta je mee in voor het comfort en het wel-zijn van onze bewoners. Je bent een master in de kinésitherapie.
Imelda Ziekenhuis
Bonheiden
Dit is nog eens een ziekenhuis op mensenmaat. Je voert diverse werken en aanpassingen uit aan onze technische en elektrische installaties.
Imelda Ziekenhuis
Bonheiden
Verder hebben we op regelmatige basis perscontact en worden er af en toe televisieopnames gemaakt in het ziekenhuis, die onze communicatiedienst ook begeleidt.