Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 695 jobs
We zijn voor onze klant in Bilzen op zoek naar een… Als industrieel elektricien werk je in opdracht van onze klant op verschillende bedrijventerreinen.
Je gaat aan de slag als industrieel elektricien voor montage op diverse werven. Manpower Brugge is momenteel op zoek naar een INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN (m/v) VAST…
Charlotte Claerhout
Aalst
Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Industrieel Elektricien voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen.
Dhr. Wout Cardeynaels
Genk
ENGIE Fabricom is op zoek naar een INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN (werven regio Limburg) Gebeten door… Dan kan onze vacature Industrieel Elektricien je zeker bekoren!
Bij Let's Work Izegem zijn we op zoek naar een Industrieel Elektricien (m/v)?! Als industrieel elektricien sta je in voor de installatie en het onderhoud van…
ENGIE Fabricom is op zoek naar een INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN (werven regio Limburg). Dan kan onze vacature Industrieel Elektricien je zeker bekoren!
Spinnekop
Ypres
Spinnekop is een familiale KMO met een 40-tal werknemers en produceert onder meer machines voor. Je wordt onze elektricien machinebouw.
Ben jij de gemotiveerde Allround Industrieel Elektricien ? Als industrieel elektricien plaats je elektrische en elektrotechnische installaties in gebouwen voor…
Franck Provoost
Kortrijk
Je installeert diverse elektro-technische installaties: Werken gebeuren zowel in het atelier als op verplaatsing. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Thermoco
Antwerp (city)
Als industrieel elektricien sta je vooral in voor het aansluiten en monteren van elektrische schakelborden van HVAC installaties.