Inkoop jobs in Roeselare

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 51 jobs
Hyboma
Roeselare
BIV vastgoedmakelaar - Inkoop & verkoop (m/v). Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt.
Oostkamp
Je rapporteert aan de Manager Inkoop. Sinds de oprichting in 2005 is X²O als voordeligste badkamerspecialist inmiddels uitgegroeid tot de onbetwiste specialist…
Voor een bedrijf in regio Roeselare zijn wij op zoek naar een hulpboekhouder (m/v). Controle en boeking klanten-, financiële en diverse verrichtingen.
Talent Angels
Roeselare
Je bent de contactpersoon tussen verkoop, inkoop en productie. Je doet de realisatie van projecten vanaf orderbevestiging tot oplevering (hoofdzakelijk België…
De coördinatie, het opvolgen en sturen van het marketing- en communicatiebeleid van A tot Z in samenspraak met Inkoop. Het gevarieerd takenpakket bestaat oa.
Voor onze klant, een voedingsbedrijf in de regio Waregem zoekt Konvert Office een allround administratief bediende inkoop (m/v): Je werkt vlot met Excel en SAP.
Oostkamp
Samen met de Inkoop & Product Development Managers stel je het assortiment samen. Bovenal ben je een sparringpartner en een coach voor de mensen in jouw team,…
ForFarmers
Ingelmunster
Als technisch operations assistent ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de operationele diensten. Dit staat op jouw cv:
ForFarmers
Ingelmunster
Leveren van input aan leveranciersbeoordeling/ leveren van een bijdrage bij inkoop op logistiek vlak. Kennen logistieke processen geen geheimen voor jou?
VLEESWAREN VANDROMME
Ypres
In de productie van voeding is ter versterking van hun team op zoek naar een **Administratief**. (m/v) in de regio van **Ieper**. Kennis van Engels en Frans.