Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,511 jobs
Biosano
Wommelgem
Je doet orderpicking, inpakken en verzenden van goederen van webshop-bestellingen. BIOSANO is een snelgroeiende groothandel in biologische voeding, dranken,…
Inpakken en bestickeren van goederen. CEVA Logistics, voorheen bekend als TNT Logistics, is een mondiaal logistiek- en ketenbeheerbedrijf.
Vleba is gespecialiseerd in het versnijden, portioneren, verpakken en produceren van vers vlees en verse charcuteriewaren. Je kan snel en accuraat werken.
Controle van het eindproduct, inpakken. Wij zijn op zoek naar een operator voor de bevoorrading van de machine van de grondstoffen.
Arvesta
Belgium
Verpakken van orders op maat van de klant & inpakken van producten in dozen. Het Logistiek Centrum te Wilsele staat in voor de fysieke distributie van goederen…
Voor een klant regio Aalst zijn we op zoek naar een Magazijnier. Binnenkomende producten uitsorteren en scannen. Producten in het magazijn correct plaatsen.
Een verantwoordelijke traiteurafdeling bij Buurtslagers heeft een gevarieerd takenpakket. Aansturen en coachen van het team. De winkel er tip-top laten uitzien.
Een verantwoordelijke traiteurafdeling bij Buurtslagers heeft een gevarieerd takenpakket. Aansturen en coachen van het team. De winkel er tip-top laten uitzien.
Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees. De hoofdzetel van het bedrijf ligt in Aalter, waar de productie, logistiek en…
Controle van het eindproduct, inpakken. Heb je ervaring als operator? Wil je in 2 ploegen werken? We zijn dringend op zoek naar een operator 2 ploegen.