Inpakken jobs in Kortrijk

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 301 jobs
Mevr. Maelfait
Kuurne
Voorbereiden van gerechten, wassen en snijden van groenten, dresseren en inpakken van maaltijden. Onderhoud en schoonmaken van werkplek en machines.
Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees. De hoofdzetel van het bedrijf ligt in Aalter, waar de productie, logistiek en…
Agilitas
Meulebeke
Inpakken van de geplooide doosjes, klaar voor de eindklant. Luxedoosjes voor pralines, chocolade, parfum, bieren, wijnen - dus geen zware lasten.
Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees. De hoofdzetel van het bedrijf ligt in Aalter, waar de productie, logistiek en…
MARSIVAL-DUBOCCAGE
Gullegem
Orderpicking en inpakken van goederen. In het magazijn van onze groothandel zal je instaan voor volgende taken: Toewijzen locaties + magazijn ordelijk houden *.
Naast het inpakken hoort het versnijden van charcuterie en bestellingen klaar zetten ook tot je takkenpakket. Je kan fysiek werk aan.
Artikelen verzamelen, inpakken en helpen laden en lossen. Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van medische producten, zijn wij op…
Mevr. Louise Vermeulen
Kortrijk
De producten verpakken (etiketteren, inpakken). Voor onze opdrachtgever gespecialiseerd in groenwerken zijn we op zoek naar een tuinarbeider.
Agilitas
Pittem
Voeding in bakken plaatsen + inpakken. Zin in een smaakvolle job? Voor een bedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar een gedreven kok om in de grootkeuken te…
Dhr. Dewaele Maël
Spiere
Wij zijn een zaak te Spiere-Helkijn. Binnen deze functie sta je in voor een polyvalent takenpakket: Algemeen onderhoud van de zaal.