Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,022 jobs
Agilitas
Sint-Gillis-Waas +7 locations
Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een enthousiaste inpakker die zin heeft voor verantwoordelijkheid. Dan is dit zeker en vast iets voor jou!
Als inpakker werk je van maandag t.e.m. Dan ben jij de INPAKKER die wij zoeken! Heb je altijd al eens in de voedingssector willen werken?
ILLOCHROMA HAONENG BELGIUM
Genk
Indien je reeds eerste werkervaring als inpakker achter de rug hebt is dit een extra troef. Voor een industriële etikettendrukkerij te Genk zoeken wij een…
Agilitas
Beringen
Zorg jij voor de perfecte mix van de heerlijke salades? Je werkt samen met een team aan de productielijn. Je pakt verse voeding in:
Agilitas
Meer
Onze klant in Meer is op zoek naar een inpakker! Vind je van jezelf dat je nauwkeurig bent en wil je in 3 ploegen werken in de regio? Stuur ons dan nu je CV!
Chips, wraps, salsa’s en dinnerkits van Poco Loco: Om duimen en vingers bij af te likken. We hebben de beste maïs, de heerlijkste tomaten, de lekkerste kruiden…
Wat wij van jou verwachten Jouw taken. Je hebt een afwisselend takenpakket: Inpakken van pralines en truffels. Schoonmaken van de verschillende lijnen.
Agilitas
Beringen
Op zoek naar een job als inpakker in de voedingssector? Je werkt samen met een team aan de productielijn. Je pakt verse voeding in:
Agilitas
Vlezenbeek
Heb jij groene vingers en kan je fijn en nauwkeurig te werk gaan? Dan zijn wij opzoek naar jou! Voor een klant in Vlezenbeek zijn we opzoek naar een…
Agilitas
Wervik
Voor een bedrijf in Wervik zijn we op zoek naar inpakkers/sters om een piekmoment op te vangen van september tot eind december.