Post your CV - It only takes a few seconds

Inpakker jobs in Kortrijk

Page 1 of 294 jobs
Agilitas
Wevelgem
Interesse in een job als inpakker? Voor dit bedrijf zijn op zoek naar een inpakker. Ben je bereid om te werken in 2 ploegen? Je bent flexibel naar werkuren toe.
Agilitas
Roeselare
Voor een voedingsbedrijf te Roeselare, zijn wij op zoek naar jobstudenten die tijdens het schooljaar 1 of meerdere dagen beschikbaar zijn om te werken.
Kortrijk
Als verpakker maak je projectoren, engines, lampen of kleine kits verzendklaar. Je verpakt elk product nauwkeurig en stockeert materiaal op de juiste…
Roeselare
Chips, wraps, salsa’s en dinnerkits van Poco Loco: Om duimen en vingers bij af te likken. We hebben de beste maïs, de heerlijkste tomaten, de lekkerste kruiden…
Agilitas
Roeselare
Voor een voedingsbedrijf te Roeselare, zijn wij op zoek naar productiearbeiders. Aanvullen van verpakkingsmateriaal met transpallet.
Mevr. Julie Bostyn
Meulebeke
Als inpakker komt u terecht in een moderne productie omgeving en werkt u met hoogwaardige kunststofmaterialen. Opérateur de production des métaux.
Ben je 18+ en beschikbaar 1 of meerdere dagen in de week? Dan ben je de geschikte student! Je staat in voor het onderhoud van het magazijn.
Voor een chocoladewinkel regio Menen zijn wij op zoek naar een inpakker/ster. Tijdens de drukke eindejaarsperiode kunnen ze extra hulp gebruiken om de…
Voor een voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar inpakkers/inpaksters voor een 2- ploegenstelsel of nacht. Je kan in 2- ploegen werken.
INPAKKER DIE AF EN TOE OOK LEVERT BIJ KLANTEN (CHAUFFEUR B). Interim + Contract for an indefinite term. Je staat in voor het klaarzetten van bestelling en het…