Inpakker jobs in Kortrijk

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 297 jobs
Agilitas
Wervik
Voor een bedrijf in Wervik zijn we op zoek naar inpakkers/sters om een piekmoment op te vangen van september tot eind december.
Je werkt als losse arbeider in een houtverwerkernd bedrijf. Jouw taak bestaat uit het opleggen en afhalen van zware houten panelen op machines.
Voor een voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar inpakkers/inpaksters voor een 2- ploegenstelsel of nacht. Je kan in 2- ploegen werken.
Chips, wraps, salsa’s en dinnerkits van Poco Loco: Om duimen en vingers bij af te likken. We hebben de beste maïs, de heerlijkste tomaten, de lekkerste kruiden…
Voor een voedingsbedrijf in Harelbeke zijn we op zoek naar gemotiveerde krachten om het team van de inpak bij te staan. Wat wij van jou vragen:
Als verpakker maak je projectoren of engines verzendklaar. Je verpakt elk product nauwkeurig en stockeert materiaal op de juiste verzendlocatie.
Als inpakker zal je volgende taken hebben: Voor de vacature van inpakker heb je volgende eigenschappen: Onze klant produceert alles van zelf ontworpen plastic…
Agilitas
Roeselare
Voor een voedingsbedrijf te Roeselare, zijn wij op zoek naar jobstudenten die tijdens de grote vakantie nog 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te…
Mevr. Julie Bostyn
Meulebeke
Als inpakker komt u terecht in een moderne productie omgeving en werkt u met hoogwaardige kunststofmaterialen. Opérateur de production des métaux.
Mevr. Vantomme Delphine
Kortrijk
Jouw dag als lijnverantwoordelijke… Na de overdracht ga je, samen met je team, aan de slag. Je produceert pralines, zeevruchten, chocoladevullingen, … volgens…