Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Inpakker jobs in Opglabbeek

Page 1 of 43 jobs
ILLOCHROMA HAONENG BELGIUM
Genk
Indien je reeds eerste werkervaring als inpakker achter de rug hebt is dit een extra troef. Voor een industriële etikettendrukkerij te Genk zoeken wij een…
Agilitas
Hamont-Achel
De taken als inpakker zijn: Ben jij op zoek naar een job als inpakker, maar dan net iets anders? Bij Sharp Packaging Solutions sta je naast het inpakken ook in…
Voor onze partner Spaas Kaarsen zijn wij op zoek naar inpakkers die tijdelijk of op lange termijn op oproepbasis willen werken. Wat wij van jou vragen:
Je werk in verschillende rollen, zoals inpakker, orderpicker etc. Dan ben jij de ideale kandidaat om bij Nike als inpakker aan de slag te gaan!
Als inpakker werk je van maandag t.e.m. Dan ben jij de INPAKKER die wij zoeken! Heb je altijd al eens in de voedingssector willen werken?
Je zal instaan als arbeider voor: Het controleren van frikandellen, hamburgers en frituursnacks (kwaliteit). Het stapelen van dozen met afgewerkte producten.
Je hebt ervaring als productiearbeider of inpakker. Voor onze klant in Bree zijn we op zoek naar een productiemedewerker M/V.
Samen met onze partner uit Bocholt actief in de voedingsindustrie zijn wij op zoek naar inpakkers die in de vaste nachtploeg willen werken.Het gaat over een…
Voor een internationaal bedrijf te Genk zijn we op zoek naar inpakkers: Inpakken en/of zagen van balans- en/of bedrukte rollen volgens de klantenvoorschriften…
Voor een metaalbedrijf regio Bree zijn wij op zoek naar een inpakker m/v. Onze klant verwerkt metalen coils naar op maat versneden platen.