Inpakker jobs in Zolder

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 66 jobs
Agilitas
Beringen
Zorg jij voor de perfecte mix van de heerlijke salades? Je werkt samen met een team aan de productielijn. Je pakt verse voeding in:
Agilitas
Beringen
Op zoek naar een job als inpakker in de voedingssector? Je werkt samen met een team aan de productielijn. Je pakt verse voeding in:
Altijd al als inpakker in een productieomgeving willen werken? Wij bieden je afwisselende en uitdagende job als inpakker.
Voor hun inpakafdeling zijn wij op zoek naar een inpakker voor het machinaal inpakken en etiketteren van deze voedingswaren. Wat wij van jou vragen:
Voor een klant van ons gelegen te Zonhoven, regio Hasselt, gespecialiseerd in het maken van luxe-behang en aanvullende producten zijn wij op zoek naar een…
Altijd al als inpakker in een productieomgeving willen werken? Wij bieden je afwisselende en uitdagende job als inpakker. Reiningen van pomp en machines.
Agilitas
Bekkevoort
Inpakker in dagdienst gezocht met ervaring in een productieomgeving. Schrikt fysiek werk je niet af en werk je graag met je handen?
Voor een firma in Wellen, gespecialiseerd in thermoforme verpakkingen, zijn we op zoek naar een medewerkers voor de vacuümafdeling.
Zou jij graag in de voedingssector willen werken? Dan ben je als verpakker aan het goede adres bij Avieta! De taken van een verpakker zijn:
Als inpakker vervul jij een logistieke functie op het gebied van voorbereiding en verzending van goederen naar de (eind)klant.