Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 373 jobs
Dhr. De Nijs Hendrik
Erpe-Mere
Je staat in voor het plaatsen van verwarmingsinstallaties en airco. Je staat in voor het plaatsen van badkamers en sanitaire installaties.
DDG nv
Leuven
U staat in voor de plaatsing, aansluiting, en onderhoud van onze DDG cv-haarden en klassieke centrale verwarming. U bent in het bezit van een rijbewijs B of C.
Dhr. Ward Pattyn
Bruges
Ervaring als installateur van centrale verwarming is een pluspunt, maar geen vereiste. Wij zijn op zoek naar een installateur centrale verwarming, je gaat…
Dhr. Deneckere Frank
Kortrijk
Je hebt enige ervaring als installateur centrale verwarming. Je staat in voor het plaatsen van centrale verwarming bij klanten thuis.
Dhr. Jan Maes
Leuven
De uit te voeren taken kunnen samengevat worden in volgende sleutelwoorden: Plaatsen sanitaire toestellen (douche, bad, lavabo, wc’s). 3,5t en max. 8 plaatsen.
VANBETSBRUGGE HERVE EN ZONEN
Dentergem
Installatie van sanitair, verwarming en ventilatie. Op verplaatsing bij de klant en in teamverband. In bezit van rijbewijs B en beschikkend over transport naar…
Willem Gellinck
Wingene
Je bent verantwoordelijk voor het installeren van centrale verwarming, sanitair en ventilatie bij particulieren en bedrijven. Dit in de regio rond Zwevezele.
Dhr. Dumont
Bertem
Onderhoud, herstelling en installatie van centrale verwarming (gas en stookolie) en sanitair. BSO 3de graad koeling en verwarming TSO 3de graad koel- en…
Je hebt reeds 2 jaar ervaring als installateur sanitair en centrale verwarming. Je bent samen met jouw team verantwoordelijk voor de installatie van sanitair en…
Dhr. Tom Roymans
Hamont-Achel
Monteur en sanitaire et chauffage 24 mois. [B] Véhicules < 3,5 tonnes et 8 places maximum Auto's <. 3,5t en max. 8 plaatsen.