Interieur Ontwerper jobs in West Flanders

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 8 jobs
Wat verwachten wij van jou als grafisch ontwerper? De wereld van hout boeit je en je hebt een affiniteit met alles wat interieur aangaat. De job van je leven!
vind!
Poperinge
Je verwerft inzicht in het dossier aan de hand van de voorcalculatie, toestellenlijst, detailplan en overdracht door de ontwerper.
Een gezonde interesse in interieur en architectuur hebt. Het bespreken van de wensen van de klant met interieurvormgevers ontwerpers en architecten.
Experza
Waregem
Je kan relevante ervaring voorleggen als ontwerper. Je hebt een passie voor alles wat met interieur te maken heeft. Je kan vlot werken met vektor works.
De wereld van hout boeit je en je hebt een affiniteit met alles wat interieur aangaat. We zijn producent van milieuvriendelijke olie voor de afwerking van hout…
Express apply
De wereld van hout boeit je en je hebt een affiniteit met alles wat interieur aangaat. Je hebt voeling met interieur en hout en denkt graag mee over hoe we ons…
Express apply
Als R&D ontwerper verzorg je projectmatig ontwikkeling van nieuwe modellen, voorzien al dan niet voorzien van het mechanische gedeelte.
Express apply

We have removed 1 job posting very similar to those already shown. To see the additional result, you may repeat your search with the omitted job posting included.

» Post your CV - It only takes a few seconds