Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,779 jobs
Samen met onze klant, actief in de realisatie van unieke en op maat gemaakte winkel-interieurs, zijn we op zoek naar een 'medewerker winkel-interieur'.
Médecine pour le Peuple - MARCINELLE
Marcinelle
Vous êtes responsable du nettoyage et de l'entretien quotidien de la maison médicale (qui est composée de cabinets, bureaux, salle d'attente, salle polyvalente,…
Gepassioneerd door interieur en je werkt graag in teamverband; Als verkoper/verkoopster beschik je over het volgende takenpakket:
Maken van meubels, interieur, trappen,... Voor onze klant te Bilzen zijn wij op zoek naar een schrijnwerker. Je hebt ervaring als schrijnwerker in het atelier.
Romulus & Remus
Bilzen
Je hebt minstens 5 jaar ervaring als calculator interieur. We zijn op zoek naar een calculator schrijnwerkerij & interieur. Je kan perfect zelfstandig werken.
Charleroi
Annonce pour le recrutement d’un Ouvrier Compagnon (h/f). La nouvelle Régie de Quartier Sambr’Action vient d’être créée sur le territoire des communes de…
colora
Kapellen +5 locations
Je inspireert hen met kleur en interieur. Een werkdag bij colora is nooit hetzelfde. Geen routineklus dus, wel elke keer een nieuwe uitdaging.
Mevr. Jessica Vetsuypers
Ghent
Wat je moet weten over ons: Onze interieurconcepten zijn doordacht, duurzaam, creatief, out of the box en vooral: We houden van mensen met een hoek af.
Om ons verkoopteam te ondersteunen, zijn we op zoek naar een collega (30u/week) die even gek is op decoratie en interieur als wij.
Vooruitzicht
Belgium
Voor onze afdeling Interieur gevestigd te Aartselaar, nabij Antwerpen, zoeken wij een Projectleider Interieur (M/V). Kennis van de Franse taal is een pluspunt.