Post your CV - It only takes a few seconds

Interieur jobs in Antwerp (province)

Page 1 of 326 jobs
Sanitairwinkel.be
Schoten
Je hebt interesse in interieur en sanitair. Op zoek naar een nieuwe badkamer? Dan wil je dit natuurlijk in het echt bekijken en even aanraken.
Baobab Collcection S.A.
Antwerp (city)
Je bent gepassioneerd door interieur en decoratieve trends. Baobab Collection biedt een breed scala aan van kaarsen en diffuser in « mond geblazen » glas of in…
ATA
Arendonk
Als Allround Schrijnwerker met een grote passie voor interieur sta je samen met je directe collega's in voor de verdere uitbouw van onze Interieurafdeling…
Bitterpeeën
Antwerp (city)
Bitterpeeën is een restaurant met Parijse bistro interieur en klassieke Frans/Belgische keuken gelegen in de levendige wijk de Dam in Antwerpen.
CASA Belgium
Aartselaar +3 locations
Om ons verkoopteam in Aartselaar te ondersteunen, zijn we op zoek naar een collega (deeltijds, 18u/week) die even gek is op decoratie en interieur als wij.
Darwin
Antwerp (city)
Als puur organisatietalent doet u de opvolging van de professionele en/of particuliere werven. U krijgt een project toegewezen: U bent vertrouwd met PC;
Kiekebos
Brasschaat
Gezellig en warm interieur en in de zomer een prachtig terras. Welkom in het gezelligste kippenrestaurant van Brasschaat en omstreken!
Je bent creatief, hebt aandacht voor esthetische looks en een neus voor zaken. Je plaatst de klant centraal in alles wat je doet. WAAROM JE VAN ONS ZULT HOUDEN.
Gepassioneerd door interieur en je werkt graag in teamverband; Als verkoper/verkoopster beschik je over het volgende takenpakket:
Om ons verkoopteam in Wijnegem shopping center te ondersteunen, zijn we tijdelijk op zoek naar een collega (deeltijds, 18u/week) die even gek is op decoratie en…