Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 3,723 jobs
TRIXXO JOBS LUMMEN
Heusden-Zolder
Je werkt 32u per week en na een positieve interim periode krijg je een vast contract. Voor een toffe klant zoeken wij een gemotiveerde administratief bediende.
Interim contract optie vast, voltijds 38u per week. IPG is hét grootste contactcenter in België, met meer dan 25 jaar ervaring in het behandelen van…
Houthalen-Helchteren
Na een interim periode, Kans op een vast contract. Voel jij je geroepen, de nieuwe collega te worden bij onze klant? Mortel, vulmiddel klaarmaken en aanbrengen.
Agilitas Care
Houthalen-Helchteren
Voor een budgethouder in Houthalen zijn wij op zoek naar een Persoonlijk Assistent. Je werkt elke vrijdagvoormiddag, je taken bestaan voornamelijk uit:
Agilitas
Heusden-Zolder
Na een interim periode maak je kans op een vast contract. Wij zijn op zoek naar een handige harry met de nodige ervaring. Meedenkt en mee problemen aanpakt.
Onze klant in Beverlo is op zoek naar grondwerker/machinist. Je werkt vooral met een grote kraan, af en toe ook met een kleine -. Wat je van ons krijgt.
Onze klant in Beringen is op zoek naar een elektricien die ook kan lassen. Je bent afgestudeerd als elektricien. Je kan ook lassen (baguette-lassen).
Onze klant te Koersel is op zoek naar een ervaren gyprocplaatser. Je kan volledig zelfstandig werken. Je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan.
Voor een klant van ons, gespecialiseerd in afvalverwerking, zijn we opzoek naar een elektromechanieker. Kunnen lassen is een pluspunt. Wat je van ons krijgt.
Voor een klant in Houthalen zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker. Je werkt aan platte daken (enkel roofing). Wat je van ons krijgt.