Internationaal Chauffeur jobs in Zolder

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Company
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 71 jobs
Dhr. Laurens Baetens
Beringen
De betrokken diensten waarschuwenJe kan zelfstandig werken Je hebt een rijbewijs CE Aangezien je internationaal zal rijden zijn kennis van het Frans, Engels en…
Wij zijn op zoek naar internationaal chauffeurs CE voor de Pharma-afdeling van Essers. Een uitdagende functie in een internationaal groeiend logistiek bedrijf.
Hechtel-Eksel
Als chauffeur rij je rond met bouwmaterialen. Voor onze vestiging in Eksel, zoeken wij een Chaufeur CE die met uitzonderlijk vervoer wil rijden.
Yildirim Caliskan
Beringen
Chauffeur de poids lourd 24 mois. Aanbrengen en verwijderen van de liners. Laden en lossen onder compressie (druk) en kippen. 1 van de drie kennen.
Een uitdagende functie in een internationaal groeiend logistiek bedrijf. Als Chauffeur CE Binnenland maak je dagelijks meerdere ritten over heel België.
Mevr. Segers Select
Lummen
Chauffeur de poids lourd 24 mois. Voor onze klant te Lummen zoek ik een ervaren CE chauffeur voor het v ervoeren van aluminium profielen in bakken.
Je bent een polyvalente chauffeur en bent inzetbaar op verschillende diensten. Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijf dat de flexibiliteit van een…
DE WILG
Bree
Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een chauffeur om dagelijks onze diverse Lijndiensten te voorzien in de regio. Stuur uw CV en motivatie naar:
Lenaers Express
Genk
Lenaers Express specialiseert zich in nationaal en internationaal expressvervoer. Als chauffeur C sta je bij ons in voor het laden, vervoeren en lossen van…
Je dient reeds ervaring te hebben als chauffeur met voorkeur in internationaal transport. Als chauffeur ce zal je: Landen waar ze op rijden zijn: