Internationaal Chauffeur jobs in Zolder

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Company
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 76 jobs
TRIXXO JOBS HAM
Paal
Als er geen beurzen zijn, werk je als chauffeur of in het magazijn. Wij zoeken een medewerker om standen op te bouwen op beurzen ( van ramen en deuren) :
Wij zijn op zoek naar internationaal chauffeurs CE voor de Pharma-afdeling van Essers. Een uitdagende functie in een internationaal groeiend logistiek bedrijf.
Voor een firma te Beringen zoeken wij een chauffeur C. We zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C, geldige vakbekwaamheid, digitale bestuurderskaart en…
Mevr. Jeunen Karen
Genk
Chauffeur de poids lourd 6 mois. Om deze te optimaliseren hebben we gemotiveerde chauffeurs BE nodig. BRL is een transportfirma die garant staat voor kwaliteit.
Hechtel-Eksel
Als chauffeur rij je rond met bouwmaterialen. Voor onze vestiging in Eksel, zoeken wij een Chaufeur CE die met uitzonderlijk vervoer wil rijden.
Voor een firma te Beringen zoeken wij een chauffeur CE. We zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE, geldige vakbekwaamheid, digitale bestuurderskaart…
Top Skills
Beringen
Klanten informeren en adviseren over de formaliteiten voor internationaal goederenverkeer (wettelijke bepalingen, belastingen, waarborgen, ...).
Je dient reeds ervaring te hebben als chauffeur met voorkeur in internationaal transport. Als chauffeur ce zal je: Landen waar ze op rijden zijn:
Je plant de transporten voor de chauffeurs en verzorgt de contacten met leveranciers, klanten, douane. Je staat in voor de organisatie, de planning en de…
Willems Veranda's
Meerhout
Een eerste ervaring als chauffeur is een vereiste. Je komt terecht in een internationaal bedrijf op mensenmaat waar de werknemer, veiligheid en een positieve…