Itzu Jobs jobs in Zolder

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Page 1 of 405 jobs
Samen met onze klant, actief in de realisatie van unieke en op maat gemaakte winkel-interieurs, zijn we op zoek naar een 'medewerker winkel-interieur'.
Je staat in voor het schoonmaken van vloeren, meubilair, ramen, ... Je bereidt voedingswaren voor en bereidt maaltijden. Een parttime job van 30 u/week.
Je staat in voor het snoeien van bomen en bossen onder hoogspanningslijnen. Je werkt met tractors, hoogtewerkers, kettingzagen, ... Rijbewijs B, BE of CE.
Samen met onze klant, gelegen te Bilzen en gespecialiseerd in het snoeien en verzorgen van bomen, zijn we op zoek naar een handlanger. Rijbewijs B, BE of CE.
We zijn voor onze klant in Bilzen op zoek naar een industrieel electricien met een positieve lading die knettert van enthousiasme.
Voor onze klant uit Bilzen, een onderneming in een familiale werksfeer, zoeken we een ploegleider elektriciteitswerken. Je hebt een hands on mentaliteit.
We zijn voor onze klant in Bilzen op zoek naar een huishoudelectricien met een positieve lading die knettert van enthousiasme.
Samen met onze klant een bedrijf in de Regio Diest zijn we op zoek naar een productiearbeider met doorgroeimogelijkheden. Paté voorzien van een spekbandje.
Voor onze klant, een staalbedrijf in Balen, zijn wij op zoek naar ervaren samenstellers en lassers. Je kan plannen lezen en stelt constructies en werkstukken…
Samen met onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker in de schoonmaak. Heb jij graag alles spic en span?