Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Itzu jobs in Zolder

Page 1 of 469 jobs
Samen met onze klant gaan we op zoek naar helpdeskmedewerkers. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten om hun technisch probleem op te lossen.
Voor een klant van ons regio Beringen, zijn we opzoek naar een magazijnier. De organisatie van de opslagplaats voor goederen: De in- en uitvoer van goederen.
Samen met onze klant, actief in de realisatie van unieke en op maat gemaakte winkel-interieurs, zijn we op zoek naar een 'medewerker winkel-interieur'.
Samen met onze klant in regio Beringen, zijn wij op zoek naar winkelmedewerkers. Het aanvullen van de rekken met verschillende producten.
We zijn voor onze klant in Bilzen op zoek naar een industrieel electricien met een positieve lading die knettert van enthousiasme.
Voor onze klant uit Bilzen, een onderneming in een familiale werksfeer, zoeken we een ploegleider elektriciteitswerken. Je hebt een hands on mentaliteit.
We zijn voor onze klant in Bilzen op zoek naar een huishoudelectricien met een positieve lading die knettert van enthousiasme.
ITZU
Hasselt
Er wordt bij ons hard gewerkt maar onze ITZU vlinders weten ook hoe ze moeten ontspannen. Wil je graag deel uitmaken van onze Itzu familie en spreekt deze job…
Voel jij je geroepen, de nieuwe collega te worden bij onze klant? Aarzel dan niet langer en solliciteer direct? Mortel, vulmiddel klaarmaken en aanbrengen.
Voor een van onze klanten in Zonhoven zijn we op zoek naar een Receptionist(e), die ook andere administratieve taken voor zijn/haar rekening neemt.