Izen jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Location
Company
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 12 jobs
IZEN
Lille
Je werkt plannen van de zonnestroominstallaties uit die op de projectenafdeling moeten worden uitgewerkt. De plannen worden uitgewerkt in overleg met de collega…
IZEN
Lille
Zelfstandig werken en beslissingen durven nemen, maar ook in groep samenwerken. Goede communicatie skills en commercieel gevoel.
IZEN
Lille
Bij IZEN ligt focus voornamelijk op het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke online tools voor klanten, social media marketing en online advertising.
IZEN
Lille
Top, dan ben jij wie we zoeken! … Trakteren we onze collega's wekelijks op vers fruit en plannen we sportieve evenementen in met het IZEN sportteam.
IZEN
Lille
Je komt terecht in onze afdeling O&M, operations and maintenance. Hier onderhouden wij grootschalige zonnepanelen parken zodat de gegarandeerde opbrengst steeds…
IZEN
Lille
Je genoot een technische bachelor opleiding, bij voorkeur energie technologie. Je beschikt over voldoende kennis van elektriciteit en bouwkundige aspecten.
IZEN
Lille
Een algemene kennis van de PV sector. Goede kennis van werken met AutoCAD en Excel. Ervaring met simulatiesoftware of specifieke rekensoftware is een pluspunt.
IZEN
Lille
Technische en financiële oplossingen ontwikkelen en uitwerken in bestekken, voorontwerpen, offertes. … De relatie met de klant onderhouden.
IZEN
Lille
Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...).
IZEN
Lille
Installeren, aansluiten en programmeren van: … Het elektrische gedeelte van installaties op zonne-energie plaatsen. … Ik kan goed plannen (= ordenen).
Easy apply