Izen jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Location
Company
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 13 jobs
IZEN
Lille
Je werkt plannen van de zonnestroominstallaties uit die op de projectenafdeling moeten worden uitgewerkt. De plannen worden uitgewerkt in overleg met de collega…
IZEN
Lille
Je draagt het enthousiasme van IZEN uit naar anderen. Als Sales Netwerker ben je verantwoordelijk voor opvolging en het creatief uitbouwen van de samenwerking…
IZEN
Lille
Je genoot een technische bachelor opleiding, bij voorkeur energie technologie. Je beschikt over voldoende kennis van elektriciteit en bouwkundige aspecten.
IZEN
Lille
Kennis centraliseren en verspreiden binnen het bedrijf. Feedback geven op analyses van collega’s/ andere afdelingen. Opmaak van rapporten en technische nota’s.
IZEN
Lille
Je komt terecht in onze afdeling O&M, operations and maintenance. Hier onderhouden wij grootschalige zonnepanelen parken zodat de gegarandeerde opbrengst steeds…
IZEN
Lille
De Site Manager is verantwoordelijk voor het onsite – toezicht van projecten die door het EPC departement worden uitgevoerd. Goede kennis van het Engels.
IZEN
Lille
Zelfstandig werken en beslissingen durven nemen, maar ook in groep samenwerken. Goede communicatie skills en commercieel gevoel.
IZEN
Lille
Een algemene kennis van de PV sector. Goede kennis van werken met AutoCAD en Excel. Ervaring met simulatiesoftware of specifieke rekensoftware is een pluspunt.
IZEN
Lille
Technische en financiële oplossingen ontwikkelen en uitwerken in bestekken, voorontwerpen, offertes. De relatie met de klant onderhouden.
IZEN
Lille
Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...).